Taxi Zakelijk

070 - 5555555 5555555 (7x5)

Zakelijk Vervoer

Taxi Centrale Den Haag levert zakelijk vervoer aan bedrijven, overheden én particulieren in de regio Den Haag. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe limousines.

Gecertificeerde Chauffeurs

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde chauffeurs met keurmerk en jarenlange ervaring. Tevens zijn zij bekend met alle gangbare zakelijke bestemmingen in Nederland en daarbuiten.

All Cards Accepted

Natuurlijk kunt u in onze taxi’s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag, maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur.

24/7 Taxi Service

U kunt dagelijks vertrouwen op onze dienstverlening en services. De chauffeurs van Taxi Centrale Den Haag staan 24/7 klaar voor al haar klanten, nieuw of bestaand, om deze naar de gewenste bestemming te brengen.

24/7 Airport Service

Voor al uw vliegveld vervoer in de regio Den Haag kunt u rekenen en vertrouwen op de betrouwbare 24/7 airport service van Taxi Centrale Den Haag. Wij houden daarbij uiteraard uw vlucht nauwkeurig in de gaten.

24/7 Klantenservice

Ook voor al uw vragen en/of wijzigingen is het goed om te weten dat ook onze klantenservice 24/7 bereikbaar is. Zodoende kunnen wij direct uw vragen beantwoorden en/of eventuele problemen oplossen.

Zakelijk Vervoer

business class taxi transfers & roadshows

Mercedes E-klasse*

taxi-den-haag-mercedes-e-klasse

*vergelijkbaar of beter
*max. 4 passagiers
*max. 2 koffers
*reserveren vereist

Mercedes V-klasse*

taxi-den-haag-mercedes-v-klasse

*vergelijkbaar of beter
*max. 7 passagiers
*max. 7 koffers
*reserveren vereist

Mercedes S-klasse*

taxi-den-haag-mercedes-s-klasse

*vergelijkbaar of beter
*max. 4 passagiers
*max. 2 koffers
*reserveren vereist

Reserveer Uw Zakelijke Taxi Online

of ontvang vrijblijvend een prijsopgave!

Online Taxi Reserveren

Taxi Centrale Den Haag biedt u de mogelijkheid om uw zakelijk vervoer vooruit online te reserveren en eventueel vooruit te voldoen. Uiteraard kunnen bestaande klanten ook op rekening rijden. Tevens bieden wij nieuwe klanten de mogelijkheid om op een eenmalige rekening te reserveren.

ONLINE Klantenservice

wij staan 24/7 voor u klaar

1
Voornaam
Achternaam
Uw bericht
0 /
Previous
Next
  • Voor Al Uw Vragen

  • Voor Al Uw Reserveringen

  • Voor Al Uw Prijsopgaves

  • Voor Al Uw Zakelijke Oplossingen

© Copyright 2018 Taxi Centrale Den Haag • Alle rechten voorbehouden • TCDH is onderdeel van RTC bv • Webdesign & Optimalisatie Maasstad Marketing